Blog

zaterdag 30 december 2017
Datingsites voor hoger opgeleiden
Tags: 50 plussers, Matc4me, Parship, serieuze datingsites, datingsite hoger opgeleiden
Welke datingsite voor hoger opgeleiden is de beste??

Veel hoger opgeleide singles schrijven zich in op een datingsite voor alleenstaanden met een hbo + of universitaire opleiding.  Hoog opgeleide singles hebben doorgaans een drukke baan, veel hobby's en zijn lid van één of meerdere verenigingen of sportverenigingen. Er blijft zo weinig tijd over om een partner te vinden. Datingsites spelen daar handig op in.  Een grote datingsite als Parship richt zich met name op de hoger opgeleide singles. Ook Match4me heeft zich gespecialiseerd in dating voor hoger opgeleiden.

Parship of Match4me?

Als je hoger opgeleid bent en serieus werk wilt maken van een parter zijn zowel Parship als Match4me serieuze datingsites.  Maar welke van deze twee biedt jou nu de grootste kans op een partner?? beide sites zijn serieuze en betrouwbare datingsites.  Bij beide sites worden de profielen handmatig gecontroleerd en kan je online daten en chatten, ook met je smartfoon of tablet. Bij zowel Parship als Match4me is de verhouding hoog opgeleide mannen en vrouwen redelijk in evenwicht. Kortom, beide datingsites voor hoger opgeleiden zijn aardig in evenwicht.  Wij adviseren je om je bij beide sites eerst gratis in te schrijven, een profiel aan te maken en wat rond te kijken.  Daarna maak je gewoon de keuze welke van deze twee datingsites voor jou de beste is.

Ben je single en 50 plusser?

Voor 50 plussers zijn er vele datingsites. Dit komt omdat onder de 50, 55 en 60 plussers een flink percentage vrijgezel is en op zoek naar een maatje, vriend, vriendin of levenspartner. Voor 50 plussers zijn er een aantal betrouwbare datingsites waaronder senioren geluk, 50 plus match en senioren dating.

Datingsites voor 50 plussers vind je hier.Geplaatst door: Webmaster op 06:47
Geen reacties
donderdag 20 juli 2017
Autoverzekering voor hoger opgeleiden
Tags: goedkoopste autoverzekeringen, autoverzekering hoger opgeleiden
Voordelen als je hoger opgeleid bent.

Als je hoger opgeleid bent, heb je soms bepaalde voordelen.
Niet alleen is er op de arbeidsmarkt veel vraag naar hoger opgeleiden, met name ict- ers en ingenieurs en geniet je een hoger salaris dan minder hoog opgeleide werknemers, je krijgt ook als hoger opgeleide korting op je verzekeringen en hypotheek.

Eén van de verzekeraars die hoger opgeleiden voordelen bij het afsluiten van een autoverzekering biedt is Promovendus. Zij hebben behalve autoverzekeringen voorr hoger opgeleide mannen en vrouwen ook andere schadeverzekeringen. Of Promovendus altijd de goedkoopste autoverzekeringen aanbiedt, is de vraag.

Om dat te weten te komen zou je de premie die Promovendus hanteert voor een autoverzekering voor een hoger opgeleid persoon moeten vergelijken met andere autoverzekeringen. Dan pas weer je of Poprmovendus qua premie het beste aanbod heeft.
Natuurlijk moet je niet alleen naar de goedkoopste premies voor je autoverzekering kijken. De service en voorwaarden van een verzekeraar zijn ook belangrijk.
Als je echter wat tijd steekt in het vergelijken van de premies van autoverzekeringen, kan je jaarlijks een mooi bedrag besparen. Hierbij maakt het niet uit of je single bent of een partner hebt.


Geplaatst door: Webmaster op 06:36
Geen reacties
woensdag 21 juni 2017
Leuke vintage kleding
Tags: pumps, swing jurk, vintage kleding winkel, vintage kleding
Ben je hoger opgeleid en wil je er eens anders uit zien?
Sportief, authentiek met een snufje verleden?

Als hoger opgeleide single zie je er nog leuker uit in vintage kleding uit de jaren 40, 50, 60 of 70.
Iedere vintage periode heeft zijn eigen stijl.

Voor een vintage swing jurk, vintage pumps, sieraden of tas.
Of..  voor de mannen een vintage bowlingshirt.

Nu veel vintage kleding aanbiedingen op de website vintagekleding winkel.nl


Geplaatst door: Webmaster op 07:44
Geen reacties
donderdag 1 juni 2017
Singlereizen voor hoger opgeleiden, VillaVibes
Tags: single weekenden, singlereizen hoger opgeleiden, VillaVibes
Wie als hoog opgeleide single een vakantie wil boeken, heeft een groot aantal mogelijkheden. Maar hoe weet je nu zeker dat je een ‘klik’ hebt met je reisgenoten? Straks kun je het met niemand vinden?

Bij de singlereizen van VillaVibes hoeft je hier in elk geval niet bang voor te zijn.  VillaVibes organiseert unieke singlereizen voor hoger opgeleiden.

Als enige reisorganisatie in Nederland biedt VillaVibes namelijk de Gelijkgestemden Garantie. Dit zijn 6 harde garanties waardoor jij zeker weet dat je straks een hoop plezier gaat beleven.
Bij VillaVibes geloven ze er namelijk in dat de kans op een onvergetelijke reis pas echt groot wordt, als je met gelijkgestemden op vakantie gaat. Al meer dan 15 jaar geven zij daarom onderstaande harde garanties. En juist de combinatie van deze 6 punten maakt de kans op gelijkgestemden zó groot. Daarom beschrijven veel mensen die met VillaVibes zijn mee geweest hun reisgenoten als ‘een vriendengroep die elkaar nog niet kent’.

Dit zijn de unieke VillaVibes Gelijkgestemden garanties:

1. Leeftijd garantie
VillaVibes hanteert strikte leeftijdsgrenzen voor de verschillende singlereizen. De leukste tijd heb je immers vaak met mensen die ongeveer zo oud zijn als jij. Is iemand te oud of te jong? Helaas. Je mag dan niet mee op deze reis.

2. Hoger opgeleiden garantie
Een diploma zegt lang niet alles, maar in de praktijk blijkt toch dat mensen met dezelfde opleidingsachtergrond het beter met elkaar kunnen vinden. Daarom richt VillaVibes zich alleen op hoger opgeleiden. Alleen singles met een HBO of WO diploma of denkniveau mogen mee.

3. Fifty-Fifty Man-Vrouw garantie
Een vakantie met 3 mannen en 18 vrouwen is echt niet zo leuk als het voor sommige mannen lijkt. Voor een goede chemie in de groep is een gelijke man-vrouw verhouding belangrijk. Daarom geeft VillaVibes hierop als enige aanbieder een garde garantie.

4. Grote groep garantie
Hoe kleiner de groep, hoe beter je iedereen leert kennen. Maar ook: hoe groter de kans dat er geen mensen tussen zitten met wie je een klik hebt. Bij VillaVibes kiezen ze bewust voor grote groepen, omdat de kans op gelijkgestemden daarmee aanzienlijk toeneemt. Bovendien garandeert VillaVibes dat de groepen altijd vol zitten.

5. Vertrek garantie
Niets is zo vervelend als je verheugen op een vakantie die uiteindelijk niet doorgaat, toch? Bij VillaVibes gaan alle singlereizen daarom gegarandeerd door. Dat is al zo sinds 2002 en zal altijd zo blijven.

6. Kosteloos annuleren garantie
Wil je graag een singlereis boeken, maar je niet te lang van tevoren ‘vast leggen’? Bijvoorbeeld omdat je weet dat je in de tussentijd gewoon verliefd kunt worden? Dan zit je bij VillaVibes goed. Annuleer je tot drie weken (bij kortdurende events zoals weekenden) of zes weken (weekreizen) voor vertrek? Dan mag je verder kosteloos annuleren. Zonder opgave van reden.

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de singlereizen voor hoger opgeleiden van VillaVibes? Neem eens een kijkje op hun website. Zij bieden zowel single weekenden als langere vakanties aan.


Geplaatst door: Webmaster op 07:58
Geen reacties
vrijdag 17 maart 2017
Relatiebemiddeling 40 plussers
Tags: hoger opgeleide singles, relatiebemiddeling, 40PlusRelatie
40PlusRelatie is een landelijk werkende organisatie welke gespecialiseerd is in relatiebemiddeling voor singles vanaf 40 jaar. 40PlusRelatie werkt landelijk en heeft een netwerk van betrokken en enthousiaste consulenten welke veel ervaring en affiniteit hebben met relatiebemiddeling voor 40, 50, 55 en 60 plussers.
Als jij je als relatie zoekende single inschrijft, krijg je rechtstreeks contact met een consulent bij jou in de regio.  Die relatie consulent gaat er alles aan doen om voor jou die bijzondere levenspartner te vinden. Dat betekent in de praktijk, een bijzonder persoonlijke aanpak met als doel de perfecte match te vinden.  Een partner die past bij jou en die ook op zoek is naar een gelijkgestemde.

Omdat veel 40 en 50 plussers hoog opgeleid zijn en er veel hoger opgeleide singles in het netwerk van 40PlusRelatie zitten, ben je als hoog opgeleide single, van harte welkom om je in te schrijven.
Natuurlijk is een bepaald opleidingsniveau slecht één van de dingen die we kunnen verwerken in de contactadvertentie en jouw profiel. Het kan wel een belangrijk thema zijn.

Kijk eens op de website van dit landelijk werkende relatiebureau welke singles zich voor bemiddeling al hebben ingeschreven. Naast de singles die met een contactadvertentie op de website staan, beschikt 40PlusRelatie over een groot bestand singles die op zoek zijn naar een levenspartner. In dit bestand zitten veel singles met een hogere opleiding. Een nieuwe relatie kan voor nieuw geluk zorgen. Samen met dit gespecialiseerde relatiebureau is de kans aanmerkelijk groter dat dit ook voor jou gaat lukken.
 

 
Geplaatst door: Webmaster op 07:57
Geen reacties
vrijdag 17 februari 2017
Wandelvakantie singles boeken
Tags: groepsreis, hoger opleiding, wandelvakantie singles
één van de meest favoriete bezigheden van hoger opgeleide singles is het maken van verre reizen. Een verre rondreis of groepsreis wordt dan vaak gecombineerd met een wandelvakantie.  Er zijn diverse organisaties die wandelvakanties voor singles organiseren al of niet in combinatie met een fietsvakantie of culturele vakantie.  Zo organsieert Djoser aantrekkelijke fietsvakanties in Vietnam en Sawadee single wandelreizen in onder andere Azië en Zuid-Afrika.

Er zijn een paar reisorganisaties die wandelvakanties voor singles met een hogere opleiding organiseren. Je vindt deze op deze website.  Veel plezier met het vinden van jouw wandel groepsreis.
Geplaatst door: Webmaster op 09:03
Geen reacties
donderdag 15 december 2016
Blog singlereizen hoger opgeleiden
Tags: hoger opgeleiden, singlereizen, singles
Deze blog is speciaal bedoeld voor singles die hoger opgeleid zijn. Hier vind je vakantie ervaringen, tips en een uniek aanbod singlereizen voor hoger opgeleiden
Geplaatst door: Webmaster op 06:49
Geen reacties