Crusj

Crusj, ontspannen single reizen hoger opgeleiden
Hoog opgeleid, alleenstaand en op zoek naar leuke singlereizen voor hoger opgeleiden?

Crusj organiseert al vele jaren single reizen voor hoger opgeleide singles, te weten HBO+ single vakanties. Ook singlereizen met yoga en wellness. Als je een hoger opgeleide single bent van 25 jaar of ouder kan je deelnemen aan één van de relaxte Crusj groepsreizen singles. Omdat Crusj weet dat het succes en plezier van de door haar georganiseerd HBO+ single reizen onder andere afhangt van de leeftijden van de deelnemers en een gelijke samenstelling mannen en vrouwen, werkt ze met leeftijdscategoriën en probeert ze de groepen qua verhouding mannen en vrouwen evenwichtig samen te stellen. 

Crusj hanteert voor haar single hbo+ reizen de volgende leeftijdsgroepen:

hbo singles

25-45 jaar
25-50 jaar
35-50 jaar
45 tot 65 jaar

Bij het zoeken van een single reis voor hoger opgeleiden bij Crusj kan je op basis van de leeftijdsindeling van hierboven zoeken op reizen voor singles en in combinatie met de data waarop je op vakantie wilt, jouw ideale singlereis boeken, bijvoorbeeld naar Italë, Griekenland, Cyprus, Ibiza, Colombia, Curacao of Bali.

8,9, 10 of 16 dagen genieten?

De meeste singlereizen voor hoger opgeleiden van Crusj hebben een duur van 8, 9 of 10 dagen. Als je wat verder en langer wilt reizen, dan kan je bij Crusj een fantastische 16 daagse reis naar Colombia boeken. Deze is nieuw in het aanbod van de singlereizen voor hoger opgeleiden van deze singlereis specialist.

Voor ieder wat wils

Ben je een hoger opgeleide single en zoek je een groepsreis met veel individuele vrijheid?

Bij Crusj Reizen voor hoger opgeleiden singles, willen ze reizen samenstellen met een hoge mate van vrijheid voor de individuele reiziger, een uniek aanbod excursies en vooral veel gezelligheid . Er wordt daarom veel aandacht besteed een diverse aanbod reizen aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is. Een culturele single reis, wandel vakantie, strandvakantie, actieve vakantie of avontuurlijke reis, alles kan bij Crusj.  Ook als je een wintersport vakantie voor hoger opgeleiden wil boeken.

Relax vakantie bij Crusj boeken?

Houd je van yoga, wellness en relaxen?
Crusj heeft verschillende relax reizen in haar aanbod. Zo kun je een 8 daagse relax vakantie op Ibiza boeken met ontspanningsoefeningen waaronder yoga of een vakantie aan zee in Turkije boeken waarbij yoga en wellness onderdeel uitmaken van het programma.
Voor diegenen die interesse hebben in een yoga vakantie of wellness vakantie, je kunt ook een vakantie boeken die niet per definitie bedoeld is voor alleenstaanden.
Aan jou de keuze.
Het is bij Crusj HBO singlereizen overigens ook mogelijk om een vakantie in Turkije te boeken met verblijf in een 5 sterren hotel aan zee met spa en wellness. 

Groepen van maximaal 40 personen

De singlereizen van Crusj zijn groepsreizen.  In het geval van Crusj voor alleenstaanden met een opleiding hbo + zoals universiteit. In vergelijking met de meeste andere singlereis organisaties werkt Crusj bij voorkeur met redelijk grote groepen van maximaal 40 personen.  In een grotere groep zijn er meer mogelijkheden tot onderlingen contacten en kunnen er meer nieuwe vriendschappen gemaakt worden. De filosofie van Crusj is dan ook , "nieuwe vrienden maken doe je tijdens een singlereis van Crusj".