Crusj, ontspannen single reizen hoger opgeleiden

Hoog opgeleid, alleenstaand en op zoek naar leuke singlereizen voor hoger opgeleiden?
Boek een Crusj singlereis. Dit kan je doen op basis van logies, logies en ontbijt of All Inclusive.
Crusj organiseert net zoals Villa Vibes al vele jaren single reizen voor hoger opgeleide singles, te weten HBO+ single vakanties. Deelname voor HBO singles vanaf 20 jaar.

Ook voor een single weekend of midweek in Nederland.


Wat zijn de bestemmingen voor de singlereizen van Crusj?

Je kunt bij Crusj single reizen voor 2022 kiezen uit maar liefst 22 single groepsreizen.
De bestemmingen zijn Bonaire, Curaçao, Griekenland, Indonesië, Italië, Mexico, Nederland, Portugal en Spanje. Voor een single reisje in eigen land Nederland,  heb je de mogelijkheid een single weekend of midweek Ameland te boeken.


crusj single weekend banner

groepsfoto op het strand

Naar welk type single reis ben jij op zoek?

Bij Crusj is er wat betreft single groepsreizen voor hoger opgeleiden, voor ieder wat wils.
Je kunt er een actieve single reis boeken, bijvoorbeeld zeilvakantie, wintersport vakantie of yoga reis.  Je kunt een goedkope single reis of kampeervakantie boeken. Maar je kunt ook gaan voor een single groepsreis met verre bestemming of cultuur vakantie. Je kunt zelfs een avontuurlijke rondreis van 21 dagen boeken waarbij je door Mexico, Belize en Guatemala reist.  Of je nu een avontuurlijk type bent of van een strandvakantie houdt, er is bij Crusj voor iedere wat wils.


crusj single zeilvakanties banner

Crusj single reizen  op basis van all inclusive

Als je een geheel verzorgde single groepsreis bij Crusj wilt boeken en inclusief hotel, vliegtickets, transfers en eten en drinken, dan is dat mogelijk. Voor de bestemmingen Ibiza en Sardinië bestaat er een optie je single reis op basis van All Inclusive te boeken. Dat is een zorgeloze vakantie boeken waarbij alles tot in de puntjes geregeld is en waarbij je precies weet wat je kosten zijn voor de reis en verblijf.

crusj single lastminute reizen

Crusj, ook voor een single reis met wintersport of wellness

Je kunt ook een single wintersport reis HBO + bij Crusj boeken of HBO+ single reis met wellness. Als je een hoger opgeleide single bent van 20 jaar of ouder kan je deelnemen aan één van de relaxte Crusj groepsreizen singles. Omdat Crusj weet dat het succes en plezier van de door haar georganiseerd HBO+ single reizen onder andere afhangt van de leeftijden van de deelnemers en een gelijke samenstelling mannen en vrouwen, werkt ze met leeftijdscategorieën en probeert ze de groepen qua verhouding mannen en vrouwen evenwichtig samen te stellen.  Als je een single reis voor hoger opgeleiden zoekt bij een gespecialiseerde single reisorganisatie, is Crusj jouw ideale reisorganisatie.


crusj single reizen hoger opgeleiden

Deelname aan Crusj single reizen is mogelijk vanaf 20 tot 85 jaar.

Crusj hanteert voor haar single hbo+ reizen een aantal leeftijdsgroepen.  In principe staat deelname aan de single reizen hoger opgeleiden van Crusj open voor singles vanaf 20 tot 85 jaar. Crusj organiseer dus single groepsreizen voor alle leeftijden.

Als je op de website van Crusj bent, kan je jouw ideale single reis selecteren op basis van bestemming en leeftijdsgroep. Zo heb je snel een overzicht van de single reizen waar nog deelname aan mogelijk is en welke bij jouw leeftijd en interesse past.


single reis weekend stedentrip

Wintersport vakantie als hoger opgeleide single boeken?

Op zoek naar een single reis als hoog opgeleide single?
Crusj heeft slechts een beperkt aanbod single wintersport vakanties voor hoger opgeleiden.

Zie deze pagina voor een compleet overzicht single reizen wintersport hoger opgeleiden.

Groepen van rond de 25 personen

De singlereizen van Crusj zijn groepsreizen.  Omdat Crusj persoonlijke aandacht belangrijk vindt, zijn de groepen tijdens de Crusj Single HBO Reizen niet te groot. Gemiddeld bestaat een single groepsreis van Crusj uit 25 personen.  De filosofie van Crusj is dan ook , “nieuwe vrienden maken doe je tijdens een singlereis van Crusj”.

single reis strandvakantie

8,9, 10 of 16 dagen genieten?

De meeste singlereizen voor hoger opgeleiden van Crusj hebben een duur van 8 of 9 dagen.
Maar je kunt ook een 10 of 19 daagse single reis boeken. Wat dacht je van een 10 daagse single reis met bestemming Bali?  Of een 19 daagse singe groepsreis met als thema “In het Spoort van de Maya’s?”.

En voor een korte single vakantie Nederland biedt Crusj ook mogelijkheden.
Boek een single weekend Ameland of een single reisje van 5 dagen op dit unieke Waddeneiland.


Voor ieder wat wils

Ben je een hoger opgeleide single en zoek je een groepsreis met veel individuele vrijheid?

Bij Crusj Reizen voor hoger opgeleiden singles, willen ze reizen samenstellen met een hoge mate van vrijheid voor de individuele reiziger, een uniek aanbod excursies en vooral veel gezelligheid . Er wordt daarom veel aandacht besteed een diverse aanbod reizen aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is. Een culturele single reis, wandel vakantie, strandvakantie, actieve vakantie of avontuurlijke reis, alles kan bij Crusj.  Ook als je een wintersport vakantie voor hoger opgeleiden wil boeken.

groepsreizen jongeren villavibes banner

Relax vakantie bij Crusj boeken?

Houd je van yoga, wellness en relaxen?
Crusj heeft verschillende relax reizen in haar aanbod. Zo kun je een 8 daagse relax vakantie op Ibiza boeken met ontspanningsoefeningen waaronder yoga of een vakantie aan zee in Turkije boeken waarbij yoga en wellness onderdeel uitmaken van het programma.
Voor diegenen die interesse hebben in een yoga vakantie of wellness vakantie, je kunt ook een vakantie boeken die niet per definitie bedoeld is voor alleenstaanden.


Aan jou de keuze.
Het is bij Crusj HBO singlereizen overigens ook mogelijk om een vakantie in Turkije te boeken met verblijf in een 5 sterren hotel aan zee met spa en wellness.

crusj single reizen hoger opgeleiden