Shoestring singlereizen

Shoestring, fantastische singlereizen naar verre bestemmingen


Shoestring - Singlereizen

Shoestring  heeft het grootste aanbod singlereizen naar verre bestemmingen. Of je nu een singlereis naar Azië, Afrika of Zuid-Amerika wilt boeken, de avontuurlijke en culturele singlereizen van Shoestring zijn een unieke ervaring.  De meeste deelnemers aan de verre singlereizen van Shoestring zijn hoger opgeleid en houden van natuur, avontuur en cultuur. De singlereizen van Shoestring zijn dan ook ideaal voor hoger opgeleiden. Er worden het hele jaar door culturele en avntuurlijke reizen georganiseerd, denk aan bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, Marokko, Thailand, Indonesië, Zuid-Afrika en Iran. Je kuht bij Shoestring een reis boeken voor bijvoorbeeld 8 dagen maar ook 2 of 3 weken op groepsreis gaan.

Speciaal aanbod voor vrijgezellen

Bij Shoestring kan je je inschrijven op een "algemene groepsreis" of groepsreis voor vrijgezellen". De laatste wordt door Shoestring als single reizen omschreven. Binnen het reisaanbod van Shoestring kan je ook zoeken op deze 2 thema's, dat verruimt je mogelijkheden een bijzondere reis te boeken.  In alle gevallen gaat het om georganiseerde groepsreizen.

Ongedwongen sfeer is belangrijk

De singlereizen van Shoestring staan uisluitend open voor singles die alleenstaand ( vrijgezel ) zijn. Samen, in een ongedwongen sfeer een groepsreis of rondreis maken, dat staat bij Shoestring centraal. En, net zoals bij de andere singlereis organisaties, neem je deel aan een reis met leeftijdsgenoten. Dat komt de sfeer, communicatie en saamhorigheid ten goede.  

Gegarandeerd vertrek

Eén van de sterke punten van Shoestring is dat de singlereizen een gegarandeerd vertrek hebben en dus ook doorgaan als er iets minder op de reis inschrijven dan verwacht. Bij sommige andere single reis organisaties komt het nogal eens voor dat een singlereis vakantie wordt geannuleerd wegens onvoldoende deelnemers.

Groepsreizen hoger opgeleiden

Veel groepsreizen naar verre bestemmingen zijn in feite reizen voor hoger opgeleiden. Verre groepsreizen zijn bij singles met een hogere opleiding zéér populair. Je vindt deze op de startpagina rondreizen.