Een verre wellness of auyveda vakantie boeken als hoog opgeleide

Wie hoog opgeleid is én een hoog inkomen heeft, maakt in de regel verre en bijzondere wellness reizen en vakanties.  Op het programma staan vaak verre reisbestemmingen zoals India, Nepal en Indonesië.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Spa en wellness retreats, ayurveda resorst en spa hotels zijn fantastische locaties om te verblijven. En als je dan ook nog eens andere hoog opgeleide mensen om je heen hebt die wellness, ayurveda en verre rondreizen ook nog eens op hun waarde weten te schatten en duurzaamheid ook belangrijk worden, krijgt je verre relax vakantie, een extra meerwaarde.

Spadreams wellness vakantie banner

Op deze pagina vind je verre wellness en ayurveda vakanties die vaak worden geboekt door hoog opgeleiden.  Het zijn behalve wellness, ook vaak spirituele en culturele reizen.
Kijk nu binnen ons aanbod culturele, wellness en ayurveda reizen welke reis jou het meest aanspreekt.
Voor alleenstaanden én alleengaanden, dus niet alleen voor hoger opgeleide singles.

Huisje met sauna huren

Het is in verband met de coronacrisis bijna niet mogelijk deel te nemen aan een groepsreis.   Het kan door een negatief reisadvies of verbod van de overheid zelfs onmogelijk zijn. Als je deze zomer toch op vakantie wilt, is het wellicht een optie om een huisje met sauna te gaan huren.
Kies dan wel voor een vakantiehuisje met privé sauna dan heb je volledige vrijheid. Daarnaast is een eigen vakantiehuisje huren wel zo veilig in dit Coronavirus tijdperk.

wellness behandeling

Verre Reizen

Veel singles die hoog opgeleid zijn, maken regelmatig verre reizen.  Verre reizen door andere landen en nieuwe culturen ontdekken, verreikt je en geeft je nieuwe inzichten. Of je nu een verre reis wilt maken naar Nieuw-Zeeland of liever de tempels bezoekt van India, je vindt hier nagenoeg alle mogelijkheden een verre reis zoals een individuele rondreis of groepsreis te maken.

Verre reizen naar de mooiste bestemmingen

sawadee verre reizen banner

Kuurvakantie boeken

Als je als hoog opgeleide vrijgezel een wellness vakantie gaat boeken, is het goed om te weten dat je deze ook goed kunt combineren met een bepaald kuurprogramma, bijvoorbeeld een afslank kuur op basis van ayurveda. Er zijn vele mogelijkheden om een kuur vakantie te boeken.

Denk behalve aan afslanken en afvallen, ook aan detoxen, thalasso kuur ( modderkuur ), antis stress kuur en veel meer. En voor hoog opgeleide managers die tegen een burn out aanzitten.  Het is ook mogelijk een anti burn out of stress programma te volgen.  Daar ontmoet je zeker andere hoog opgeleide managers.

Kuurreis Ayurveda retreat banner

Puur ontspannen

Een vakantie, ook een verre groepsreis, is er voor om te ontspannen.
Je kunt natuurlijk ook alleen een 100 % relax vakantie boeken, bijvoorbeeld aan zee, en geen kuur of bepaald anti stress of burnout programma volgen.  Ook als je een hotel wilt boeken met privé sauna.

puurenkuur single wellness banner

crusj single lastminute reizen