Single reizen hoger opgeleiden 2019

shoestring single banner

Vakantiehuis Veluwe te koop

Grote keuze om als hoger opgeleide single een leuke groepsreis in 2019 te boeken.

Bijna 40 % van de singles is hoger opgeleid. En veel hoog opgeleide singles gaan verschillende keren per jaar op vakantie. Hierbij zijn verre rondreizen en groepsreizen het meest gewild. Wie op zoek is naar leuke singlereizen voor hoger opgeleiden in 2019, moet met name maar eens kijken bij de verre en avontuurlijke singlereizen van Shoestring. Aan de alleenstaande reizen van Shoestring doen veel hoger opgeleiden mee. Met name ook in de leeftijdsgroep 35 tot 45 en 45 tot 55. Hierbij zijn culturele reizen en actieve groepsreizen het meest populair. Als je als hoger opgeleide single een verre reis met gelijkgestemden wilt maken, is dit je kans. Ga naar China, Madagascar, Australië of maak een stedentrip naar New York. Je hebt vele mogelijkheden om deel te nemen aan één van de single reizen hoger opgeleiden of groepsreizen 2019.

Leuke suggesties single reizen hoger opgeleiden 2019.

Wil je in 2019 de reis van je leven maken? Boek dan eens een verre en avontuurlijke single reis hoger opgeleiden. Wat dacht je van een rondreis China, Canada of Japan?  Of  van een 7 daagse stedentrip New York?  De meeste single reizen voor hoger opgeleiden beginnen al in januari 2019. Als je nu een last minute single reis boekt, kan je al mee in januari of februari. Er zijn natuurlijk veel meer aantrekkelijke single reizen voor hoger opgeleiden beschikbaar. Denk aan een bestemming zoals Zuid-Afrika, Sri Lanka of Indonesië. Verre en avontuurlijke reizen zijn ideaal voor hoger opgeleide singles die wat te besteden hebben en met andere hoog opgeleide mannen en vrouwen avonturen willen beleven.

Single reizen hoger opgeleiden, gelijke verhouding mannen en vrouwen.

Of je nu een single reis hoger opgeleiden boekt bij Sawadee, Crusj of Bradley, bij al deze alleenstaande reizen probeert de organisatie groepen samen te stellen waarbij er een gelijke verhouding mannen en vrouwen is. Een gemiddelde groep bestaat uit zo een 20 tot 24 personen. Veel plezier bij het vinden van jouw single reis hoger opgeleiden 2019.

crusj single lastminute reizen