Wintersport, single reizen hoger opgeleiden

Hoger opgeleide singles, vinden hier hun wintersport vakantie.
Single wintersport reizen voor hoger opgeleiden, zijn erg populair. Reisorganisaties zoals VillaVibes, Bradly en Crusj hebben zich gespecialiseerd in single wintersport reizen voor hoger opgeleiden maar ook bij reisorganisaties zoals Kras Reizen, Estivant of Cirkel Vakanties kan je voor een georganiseerde wintersport groepsreis alleenstaanden terecht. Ook voor een single wintersport reis voor 40, 50 en 60 plussers.

estivant single wintersport banner

Die staan garant voor super gezellig single reizen voor de winter en zomer. Met de nadruk op single reizen voor hoger opgeleiden.
Je kunt ook voor een single weekend bij VillaVibes terecht.


single wintersport plezier in de sneeuw

De leukste single wintersport reizen voor hoger opgeleiden

Single reizen wintersport hoger opgeleiden vind je hier.
( ook met kerstmis en oud en nieuw )

Meer wintersport reizen voor singles.

Single wintersport 30 tot 55 jaar


Als hoger opgeleide single een wintersport vakantie boeken?

single wintersport villavibes

Als je hoger opgeleid bent en op zoek bent naar single reizen voor hoger opgeleiden, kan je kiezen uit diverse wintersport groepsreizen voor singles met een hoger opleiding. Deze worden aangeboden door reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in alleenstaande reizen voor hoger opgeleiden.

Uit de praktijk blijkt echter dat veel deelnemers aan single wintersport reizen hoger opgeleid zijn. Om als hogere opgeleide van een leuke wintersportvakantie te kunnen genieten, kan dus ook bij een reguliere single reis organisatie.  Boek bijvoorbeeld een single wintersport reis bij Single Sun, Estivant of Cirkel Vakanties. Aan deze single skivakanties nemen veel singles deel die hoger opgeleid zijn en van alle leeftijden.

Er zijn vele soorten wintersport vakanties voor hoger opgeleiden, de meeste zijn groepsreizen.

Hier vind je reisorganisaties die single wintersport reizen organiseren en hoog gewaardeerd worden.

crusj single wintersport banner

Single reizen wintersport hoger opgeleiden, Oostenrijk

De leukste wintersport reizen voor hoger opgeleiden, vind je in Oostenrijk.

Oostenrijk het nummer 1 vakantieland als het om een single wintersportvakantie gaat.

Oostenrijk is met duizenden kilometer ski pistes, vele top wintersport bestemmingen en een redelijk prijsniveau al vele jaren de nummer één wintersportbestemming voor wintersport liefhebbers.


Door single reis organisaties worden er onder ander single wintersport reizen naar Saalbach Hinterglemm, Zillertal en Sankt Anton am Arlberg. Deze toplocaties staan gegarandeerd voor sneeuwzekerheid en veel wintersportplezier.
Onder andere VillaVibes, Cirkel Vakanties ( singles vanaf 45 jaar ) en Estivant Reizen ( singles vanaf 25 jaar ) verzorgen geheel verzorgde single wintersport reizen naar Oostenrijk welke ook zéér geschikt zijn voor singles die hoger opgeleid zijn. Ook bij Single Snow kan je een single wintersport vakantie met veel hoger opgeleiden naar Oostenrijk boeken. Bij Single Snow ben je welkom als je minimaal 30 jaar bent.

estivant single wintersport banner

Single wintersport reis hoger opgeleiden Frankrijk boeken

Wintersport vakanties voor hoger opgeleiden in Frankrijk.

Via Single Snow kan je onder andere een single skivakantie naar Frankrijk, Val Thorens en Belle Plagne, boeken.  De 7 daagse single wintersport reizen naar Frankrijk en Oostenrijk worden bij Single Snow het vaak geboekt. Ook deze wintersportreizen voor veel door hoger opgeleiden geboekt.


Estivant heeft een aantal 7 en 15 daagse wintersport single reizen in Frankrijk. Ook voor hoger opgeleide singles van 30, 40 en 50 plus. Cirkel Vakanties heeft geen aanbod Frankrijk.

Kijk voor je eens wintersport single reis hoger opgeleiden boekt, naar de samenstelling van de groep en met name de verhouding mannen en vrouwen. Bij een gelijke verhouding mannen/vrouwen is de sfeer meestal het prettigst.

single wintersport villavibes

wintersport plezier

Single wintersport reis boeken als hoger opgeleide 50 plusser

40 of 50 plusser en hoger opgeleid? Op zoek naar single reis wintersport hoger opgeleiden?

De meeste deelnemers aan single reizen hoger opgeleiden zijn 40 + en 50 plus en dat zal voor de single wintersportreizen 2019 niet anders zijn. Alle organisaties die wintersport vakanties voor singles organiseren hebben reizen gepland voor 40 en 50 plussers.  Bij Estivant is de maximale leeftijd 69 jaar maar als je alleenstaand en fit bent kan je meestal ook als 70 plussers aan een alleenstaande wintersport groepsreis deelnemen.


single wintersport 55 plus

Verhouding mannen en vrouwen bij single reizen hoger opgeleiden

Of je nu een single reis hoger opgeleiden bij Villavibus, Krusj, Bradly, Single Snow of Estivant boekt. Iedere single reis organisatie die zichzelf respecteert probeert groepen alleenstaanden samen te stellen waarbij de verhouding mannen en vrouwen in redelijk evenwicht is.
Als je bijvoorbeeld deel neemt aan een single 40 plus wintersport vakantie met kerstmis en de groep bestaat uit 20 singles dan is het niet fijn als er 14 vrouwen en slechts 6 mannen zijn. Dan is de verhouding verstoord en is er geen evenwicht. De meeste single reisorganisaties streven dan ook naar een verhouding 50/50 vrouwen/mannen. In de praktijk zie je bij de meeste groepsreizen voor alleenstaanden, ook de wintersport reizen, dat er iets meer dames zijn dan heren.  Tip van ons”Vraag eerst de samenstelling van een groep op voor je een single reis boekt. Soms kan je dat ook online checken waarbij de de leeftijden van de deelnemers ziet en man/vrouw.

crusj single wintersport banner

Last minute single reizen wintersport hoger opgeleiden

Een last minute wintersport vakantie als hoger opgeleide single boeken?

Net zoals bij de reguliere single reizen kan je bij de single vakanties voor hoger opgeleiden, mits beschikbaar, ook een last minute wintersport single reis boeken.
Er schuilt echter wel een gevaar in dergelijke last minutes want je weet nooit van tevoren of er een wintersport last minute beschikbaar is. Ons advies is dan ook om je wintersport groepsreis zo vroeg mogelijk te boeken.

Zeker als je een single wintersport reis voor hoger opgeleiden met kerstmis in Oostenrijk of Frankrijk wilt boeken, is het zaak dit vroeg in het seizoen te doen en niet te wachten tot last minute single wintersport reizen voor hoger opgeleiden.


estivant single wintersport banner