Natuurlijk Reizen, single wandelreizen

Een single wandel- of fietsvakantie boeken?

natuurlijkreizen single vakantie banner

Dat kan via de bijzondere reisorganisatie “Natuurlijk Reizen”.
Daar kan je als single meedoen aan een single wandel- of fiets groepsreis binnen Nederland of als bestemming Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg, Ierland, IJsland, Engeland, Kroatië of Tsjechië. Ook voor een dag wandeling of single weekend. Je overnacht vaak in een huisje in het bos
Single reizen  van 4 dagen tot wel 15 dagen.


Single reizen voor alle singles.

Deze wandel- en fiets natuur reizen zijn bedoeld voor alle sportieve singles. Dus niet alleen voor singles met een hbo of universitaire opleiding. Voor een specifieke single reis voor hoger opgeleiden, zie Crusjen VillaVibes
Natuurlijk Reizen heeft ook niet single reizen. Ook kan je je opgeven voor een natuur wandeling Nederland voor één dag of weekend. Lekker laagdrempelig.

wandeling in het bos

Kleine Groepen bij Natuurlijk Reizen.

Een single vakantie bij Natuurlijk Reizen betekent dat je met een relatief kleine groep op pad gaat. De maximale groepsgroot is er per reis verschillend en varieert van 8 tot 14 personen tot 8 tot 16 personen.  Bij iedere single reis van Natuurlijk Reizen staar vermeld wat de groepsgrootte is, het type reis, de duur en de totaalprijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je tijdens zo een single groepsreis mag verwachten.


natuurlijkreizen single vakantie banner

Single wandel- of fietsvakantie

De single reizen van Natuurlijkreizen.nl zijn bedoeld voor de sportieve singles.  Wandelen of fietsen staat bij deze actieve single reizen centraal. Altijd door de mooiste natuurgebieden en altijd prima verzorgd.  Boek bijvoorbeeld een 8 daagse single wandelvakantie Andalusië ( Spanje ) en ontdek het groene Spanje. Spanje heeft een prachtige natuur en hele mooie wandelroutes. Maak kennis met het authentieke Spanje of boek een wandel- of fiets vakantie in Schotland, de Azoren, Roemenië of Bulgarije.
Je kunt ook een culinaire single reis in België boeken of wandel vakantie in Nederland.

Single groepsreizen met aandacht voor elkaar en de natuur. Gezellig en respectvol.


villavibes fietsreizen banner

fietsvakantie singles

Inclusief vliegticket en hotel

De single groepsreizen van Natuurlijke Reizen zijn meestal inclusief vervoer en overnachtingen in een hotel. Voor een één persoons kamer betaal je meestal een toeslag.
Als er naar een vakantiebestemming gevlogen wordt, is de totaalprijs van de single reis meestal inclusief vliegtickets en transfers. Bij iedere single wandel- of fietsvakantie van Natuurlijk Reizen staat vermeld wat er inclusief en exclusief is en wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een  1 persoons kamer bij te boeken.


natuurlijkreizen single vakantie banner