Een fietsvakantie boeken, voor sportieve singles

Wie als single sportief is aangelegd en graag actief in beweging is, is een fietsvakantie ideaal.
Zeker als je een fietsvakantie Nederland met bagagevervoer boekt.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Net zoals bij wellness vakanties en wandel reizen nemen aan deze reizen veel singles deel. Een groot gedeelte van deze singles is hoog opgeleid. Vandaar dat we graag op deze pagina even wat aandacht besteden aan fietsvakanties die zeker ook geschikt zijn voor singles met een hogere opleiding. Met name die reisorganisaties die fietsvakanties organiseren in verre landen met een hoog cultuurgehalte, denk aan Thailand, Indonesië en andere landen in Azië. Fietsvakanties over ongebaande wegen dus.


villavibes fietsreizen banner

fietsvakantie singles

Over fietsvakanties in het algemeen

Er zijn veel reisorganisaties die fietsvakanties organiseren. Deze zijn meestal niet per definitie gericht op singles. Op onze website duurzaam toerisme hebben we een pagina gewijd aan fietsvakanties, zowel voor gezinnen, alleenstaanden en groepen.  Het is zeker de moeite waard om deze pagina over fietsvakanties goed door te nemen.


snp fietsvakanties banner

Fietsvakanties speciaal voor singles

Als je op zoek bent naar een fietsvakantie voor singles en dan ook nog graag met zoveel mogelijk alleenstaanden met een hogere opleiding, kan je je het beste verdiepen in het aanbod single fietsvakanties. Er zijn diverse single reis organisaties actief op dit gebied. Populaire bestemmingen voor single fietsvakanties zijn landen zoals Portugal ( ook de kust ), Frankrijk, Italië, Spanje en andere landen aan de Middellandse Zee. Vaak worden in deze gebieden ook groene plekken uitgezocht waar de natuur en cultuur samenkomen.

fletcher fiets wandel banner

Fietsreizen voor singles zijn gezellig en een prima plek om andere alleenreizenden te leren kennen. Meestal kan je je inschrijven voor een single fietsvakantie met mensen van je eigen leeftijdsgroep.  Het is bijna altijd mogelijk om voordat je inschrijft bij de reisorganisatie te vragen wat de samenstelling van de groep is.  Meestal weten ze ook wel of er singles meegaan die hoger opgeleid zijn.


singles fietsvakantie

Hier vind je een aantal fietsvakanties voor singles

villavibes fietsreizen banner


crusj single lastminute reizen