Shoestring, single reizen naar verre bestemmingen

Shoestring heeft het grootste aanbod singlereizen naar verre bestemmingen. Of je nu een singlereis binnen Europa of naar Azië, Afrika of Zuid-Amerika wilt boeken, de avontuurlijke en culturele singlereizen van Shoestring zijn een unieke ervaring.  Deze groepsreizen voor singles staan al jaren hoog aangeschreven. Ook door alleenstaanden die geen universiteit of hoger beroepsopleiding hebben gevolg.

villavibes single banner

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

De meeste deelnemers aan single reizen Shoestring zijn hoog opgeleid.

De meeste deelnemers aan de verre singlereizen van Shoestring zijn hoger opgeleid en houden van natuur, avontuur en cultuur. De singlereizen van Shoestring zijn dan ook ideaal voor hoger opgeleiden. Er worden het hele jaar door culturele en avontuurlijke reizen georganiseerd, denk aan bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, Marokko, Thailand, Indonesië, Zuid-Afrika en Iran. Je kunt bij Shoestring een reis boeken voor bijvoorbeeld 8 dagen maar ook 2 of 3 weken op groepsreis gaan.


shoestring single banner

Speciaal aanbod voor vrijgezellen

Bij Shoestring kan je je inschrijven op een “algemene groepsreis” of groepsreis voor vrijgezellen”. De laatste wordt door Shoestring als “single reis” omschreven. Binnen het reisaanbod van Shoestring kan je ook zoeken op deze 2 thema’s, dat verruimt je mogelijkheden een bijzondere reis te boeken.  In alle gevallen gaat het om georganiseerde groepsreizen.


Groot aanbod single reizen hoger opgeleiden bij Shoestring

Als het om single reizen voor hoger opgeleiden gaat, heeft Shoestring een groot aanbod groepsreizen singles.

shoestring single banner

Ongedwongen sfeer is belangrijk

De singlereizen van Shoestring staan uitsluitend open voor singles die alleenstaand ( vrijgezel ) zijn. Samen, in een ongedwongen sfeer een groepsreis of rondreis maken, dat staat bij Shoestring centraal. En, net zoals bij de andere singlereis organisaties, neem je deel aan een reis met leeftijdsgenoten. Dat komt de sfeer, communicatie en saamhorigheid ten goede.


groepsfoto op het strand

Gegarandeerd vertrek

Eén van de sterke punten van Shoestring is dat de singlereizen een gegarandeerd vertrek hebben en dus ook doorgaan als er iets minder op de reis inschrijven dan verwacht. Bij sommige andere single reis organisaties komt het nogal eens voor dat een singlereis vakantie wordt geannuleerd wegens onvoldoende deelnemers.

shoestring avontuurlijke reizen banner

Groepsreizen hoger opgeleiden

Veel groepsreizen naar verre bestemmingen zijn in feite single reizen voor hoger opgeleiden. Verre groepsreizen zijn bij singles met een hogere opleiding zéér populair. Je vindt deze op de website van duurzaam toerisme onder “rondreizen“.


crusj single lastminute reizen