All Inclusive Adults Only

All inclusive Adults Only vakanties, ideaal voor singles.

Je vind het misschien best wel aantrekkelijk om als hoog opgeleide single, alleen op reis te gaan en hebt geen zin in deelname aan een groepsreis of specifieke single reis. Je houdt wel van luxe en een verblijf in bijvoorbeeld een luxe resort aan zee met zwembad en spa en diverse wellness faciliteiten. Je vindt het prettig als je in het hotel of resort uitgebreid kunt eten en relaxen en er geen gezinnen met kinderen aanwezig zijn. Dan is een verblijf in een Adults Only Resort op all inlusive basis iets voor jou.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Wat is het All Inclusive Adults Only principe dan?

Van All Inclusive heb je vast al eens gehoord. Dat is een vakantie waarbij bijna alles inclusief is. Zo kan je bijvoorbeeld een all inclusive vliegreis Spanje boeken, Canarische Eilanden bijvoorbeeld. Je betaalt dan één prijs voor de vliegtickets, transfers, overnachting in hotel of resort en kunt bijna onbeperkt eten en drinken. Populaire landen voor dit type all inclusive reizen zijn ook Turkije, Portugal en Griekenland. Bij het Adults Only principe geldt dat er alleen toegang in de hotels en resorts is voor volwassenen. Bijvoorbeeld vanaf 22 of 25 jaar. Daarbij moet opgemerkt worden dat de minimum leeftijd soms al vanaf 16 of 18 jaar geldt. Een puntje van aandacht dus.

singlereizen plezier tijdens het eten

All Inclusive Adults Only reizen met verre bestemmingen

All inclusive vakanties voor alleen volwassenen beperken zich zeker niet tot bestemmingen binnen Europa. Dergelijke All Inclusve vliegvakanties voor alleen volwassenen vind je ook bijvoorbeeld met een bestemmingen binnen Mexico of Jamaica. Vaak zijn het dan 14 of 15 daagse all inclusive vakanties maar 8 of 9 dagen is ook vaak mogelijk. Indien je als alleen staande een verre reis wilt maken en volledig “in de watten” gelegd worden, zijn het de ideale reizen en rondreizen.


All Inclusive Vakantie banner

In welke maand van het jaar zo een All Inclusive Adults Only reis boeken?

Het aangename van Adults Only en all inclusive reizen is dat je ze 12 maanden per jaar kunt boeken en bijvoorbeeld in de maanden oktober, november en januari voor een extra aantrekkelijke prijs. Wel heb je natuurlijk te maken met de klimaat van een land en het aantal zonuren in een bepaalde periode. Wil je er bijvoorbeeld in je eentje met Kerstmis en Oud en Nieuw erop uit en zoek je een bestemming waar het tenminste 22 of 23 graden is, dan kom je automatisch bij een bestemming buiten Europa uit. Wil je een all inclusive wintersport vakantie boeken en verblijven in een adults only resort Oostenrijk dan ben je gebonden aan de wintersport maanden en voldoende sneeuwval. Het weer speelt bij de keuze van jouw ideale vakantie ook vast wel een rol.


plezier maken tijdens het eten

Single reizen alleen voor volwassenen

Bij single groepsreizen hoger opgeleiden heb je “het probleem” van de aanwezigheid van kinderen of gezinnen niet. Want deelname aan single groepsreizen zoals bij Natuurlijk Reizen of Crusj is er alleen voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf een bepaalde leeftijd. Je sluit je aan bij een single vakantie van een bepaalde leeftijdsgroep, 30 tot 45 of 50 tot 70 jaar bijvoorbeeld. In feite zijn single reizen voor groepen allemaal “Adults Only” reizen. Het all inclusive principe bestaat bij deze alleenstaande groepsreizen niet of op zéér kleine schaal. Wel kan je een single reis hoger opgeleiden boeken inclusief vliegtickets, activiteiten en verblijf. Lunch en diner zijn soms wel en soms niet in de prijs van deze groepsreizen voor vrijgezellen inbegrepen.


crusj single lastminute reizen