Single reizen 2021

Single reizen 2021 voor hoger opgeleiden, wat gaat het worden?

Vakantiehuis Veluwe te koop

Het is januari en er wordt in Nederland, België en heel Europa begonnen met het inenten tegen het coronavirus.  Reisorganisaties die single reizen voor hoger opgeleiden organiseren zijn positie gestemd en zijn bezit  met het samenstellen van single reizen voor de zomervakantie van 2021. Er zijn zowel binnen Nederland als België aantrekkelijke bestemmingen. Zo heeft VillaVibis het single reis programma voor de zomervakantie 2021 aanzienlijk uitgebreid en heb je als hoger opgeleide single wat te kiezen. Kijk ook eens naar het single reisprogramma van Shoestring. Wat wordt het voor jou?  een single strandvakantie, surfvakantie, wandelvakantie of zeilvakantie?  Boek jij een single groepsreis hoger opgeleiden in Spanje, Frankrijk of Griekenland of boek je een single reis met bestemming Nederland of België?

Wintersport single reizen zitten er voorlopig niet in.

Als je had gehoopt om in januari of februari 2021 deel te nemen aan een single wintersport groepsreis voor hoger opgeleiden, heb je pech. De belangrijkste wintersportlanden Oostenrijk, Frankrijk en Italië hebben de skigebieden gesloten of allerlei voorwaarden gesteld aan groepsreizen. Als je een skivakantie wilt boeken en op reis wilt met gelijkgestemde singles, za je moeten wachten op de winter van 2021/2022. Maar er kan nu geen garantie worden gegeven dat het coronavirus dan geen problemen meer zal geven en de grenzen voor al het vakantieverkeer weer zijn opengestel. Het blijft koffiedik kijken of het coronavirus wel of niet muteert en we het virus echt onder controle krijgen.

Als je single reis door het coronavirus niet door gaat.

Niemand weet of we het coronavirus voor de komende zomer onder controle hebben en of er dan nog reisbeperkingen zijn voor groepen. Als je als hoger opgeleide single een single reis boekt voor de vakantie in 2021 en je reis kan door perikelen in verband met dit virus niet doorgaan, krijg je bij de meeste single reis organisaties je reissom terug. Lees de algemene voorwaarden van de organiserende reisorganisatie voor je een single groepsreis boekt. Sluit altijd een reisverzekering af.  Boek je single reis bij een betrouwbare reisorganisatie voor hoger opgeleiden en kijk naar de groepssamenstelling. Als de groep uit ongeveer 50 % mannen en 50 % vrouwen bestaat, is er evenwicht en wordt jouw single reis 2021 nog leuker.

crusj single lastminute reizen